Terveiset omasta Psoriasisyhdistyksestäsi

 

Lähdetäänkö yhdessä kesäteatteriin katsomaan Carola - sydämeen jäi soimaan- esitykseen pe 13.8 klo 18?

 

Tämä musiikkinäytelmä pohjautuu Tuija Wuori-Tabermannin kirjaan ja Juha Vuorisen dramatisointiin, joista käsikirjoituksen on sovittanut ohjaaja Janne Kuustie. Carolan kesto on noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Ryhmälipun normaalihinta on 15 € kappale mutta yhdistys osallistuu kustannuksiin siten, että jäsen ja seuralainen maksavat siitä vain 10€/kpl.

 

Esityspaikka on Hupisaarten teatteri keskellä Hupisaarten kaupunginpuistoa Oulussa. Katetun ulkoilmakatsomon kapasiteetti on 300, joten sinne voi saapua katsomaan esitystä turvavälit huomioiden. Teatterissa ollaan toiveikkaita, että paikoista saisi olla käytössä kesällä kolmannes. Katsojia palvelee väliaikakahvila

 

Sitova ilmoittautuminen joko soittamalla tai tekstaamalla yhdistyksen puhelimeen 041 313 6254 tai laittamalla sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Syksyksi olemme suunnitelleen monta mukavaa tapahtumaa, saat viestiä kun saamme asioita varmistettua

 

Laita kuitenkin jo kalenteriin 2.12, silloin kokoonnumme joulupuurolle

 

Vielä ehdit ilmoittautua netissä järjestettäville järjestöpäiville https://psori.fi/tapahtumat/psoriasisliiton-jarjestopaivat-verkossa-kesakuussa/

 

Mukavaa kesänalkua kaikille

 

Hallitus