Terveiset Psoriasisyhdistyksestä!

 

Korona alkaa olla toivottavasti jo kohta ohi ja siispä olemme suunnitelleet tulevia tapahtumia!

 

Carola- musiikkiteatteriesitykseen Oulun Hupisaarten kesäteatteriin 13.8 klo 18 on vielä muutamia lippuja jäljellä. Ota siis heti yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 041 313 6254 ja varaa paikat. Lippu itsellesi ja seuralaisellesi maksaa 10€/kpl (norm. ryhmälippu 15€/kpl)

 

Syyskuu

Hyvinvoinnin askeleet- avomuotoinen seniorikurssi Oulussa. Kurssilla pääset nauttimaan vertaistuesta ja yhdessäolosta sekä saat tietoa psoriasiksen hoidosta!

 

Kurssi on suunnattu psoriasista sairastaville, yli 60-vuotiaille eläkeläisille. Ohjelmassa on tietoa psoriasiksesta ja sen liitännäissairauksista, liikuntaa sekä vertaistukea.

Kokoontuminen Kumppanuuskeskuksen tiloissa ensimmäisellä viikolla tiistaina ja keskiviikkona 7.-8.9. sekä keskiviikkona 15.9., 22.9., ja 29.9. klo 10-15.

Kurssin omavastuu on 15 euroa. Hintaan sisältyy kahvi ja lounas.

Kurssille on mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä Teamsilla (maksuton).

Hakuaika kurssille päättyy 28. elokuuta.

Kurssin ohjelmaan voi osallistua muualta Pohjois-Suomesta myös etänä! Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Lisätietoja: 

Hyvinvoinnin askeleet - avomuotoinen seniorikurssi - Psoriasisliitto

 

Lokakuu

12.10 klo 17:30 Ihotautilääkäri Erika Wikströmin luento psoriasiksesta ja sen hoidosta.

Pääkirjasto, Pakkalan sali Oulu

Koronatilanteesta johtuen ilmoittautuminen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 041 313 6254

 

Joulukuu

Perinteinen puurojuhla 2.12 Kumppanuuskeskuksella, ilmoittautuminen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 041 313 6254

 

Syksyllä/talvella vielä tulossa: 

- Kasvisruokaa Marttojen opastamana

- Peli-ilta

 

Helmikuu 2022

 

2.2 Valon-päivänä Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio jälleen tavattavissa Kumppanuuskeskuksella  kokoustila Laituri, 1. Krs

 

Lisäksi tarjolla jo ensiviikolla!

Auringosta voimaa! -virtuaalitapahtuma tiistaina 22.6 klo 18-19.30

Länsi-Pohjan psoriasisyhdistyksen virtuaalitapahtuma, aiheena Psoriasisliiton syksyn aurinkopainotteiset kurssit. Tervetuloa mukaan!

psori.fi

 

Olisitko kiinnostunut?

Kokemukset käyttöön! - Kokemuspuhujille suunnattu Voimaannu ja vaikuta -koulutus järjestetään Tampereella 2.-3. 10.2021.

 

Jokaisessa yhdistyksessä on hyvä olla kokemuspuhuja eli henkilöitä, jotka osaavat puhua psoriasiksesta selkeästi ja vaikuttavasti. Kokemuspuhuja voi toimia ymmärryksen ja psoriasistiedon lisääjänä sekä ammattilaisille että suurelle yleisölle. Kokeneenkin puhujan on hyvä etukäteen miettiä minkälaisista kokemuksista kannattaa ja on itse halukas kertomaan.

 

Jos kiinnostuit koulutuksesta tai tunnet tehtävään sopivan henkilön, niin lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät tapahtumakalenterista, https://psori.fi/tapahtumat/kokemuspuhujien-voimaannu-ja-vaikuta-koulutus-2-3-10-2021/

Lisätietoja koulutuksesta saa Teuvo Leppäseltä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja Hanna Karhuselta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Hyvää kesää 

 

Hallitus