Tervehdys Sinulle Pohjois- Pohjanmaan Psoriasisyhdistyksen jäsen!

 

Asetimme tälle vuodelle tavoitteeksi tiedonvälityksen parantamisen. Sen vuoksi toivomme, että ilmoittaisit uudet/ muuttuneet yhteystiedot joko sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., https://oulupsori.fi/yhdistys/yhteystiedot, https://psori.fi/yhteystietojen-muutos/  tai postiosoitteella Pohjois- Pohjanmaan Psoriasis ry, Kansankatu 52, 90100 Oulu.

Kaikkien yhteystietojen ilmoittaneiden kesken arvomme 50€, 30€ ja 20€ lahjakortit voittajan toivomaan kauppaketjuun.

Olemme Psoriasisliiton paikallinen jäsenyhdistys ja siten toimimme myös edunvalvojana edistäen psoriaatikkojen hoito-, matka- ja koulutusmahdollisuuksia.   Liiton kautta on mahdollisuus osallistua esimerkiksi Aurinkopainotteiseen sopeutumisvalmennukseen https://psori.fi/tule-mukaan/aurinkopainotteinen-sopeutumisvalmennus/

Katso myös muuta koulutus- ja kuntoutus toimintaa https://psori.fi/

Yhdistyksen toiminta ja palvelut

Jäsenillä on mahdollista lainata valohoitolamppua. Lampun käyttöön tarvitaan lääkärin lähete. Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Varaamme myös vuosittain vuosikokouksen määrittelemän summan psoriasista sairastavien jäsenten omatoimisten aurinkolomamatkojen tukemiseen.Katso jäsenedut sähköisesti  täältätai www.oulupsori.fi/jasenyys-ja-jasenedut

Kerropa mikä kiinnostaa, mitä haluaisit tehdä yhdessä vertaistoimijoiden kanssa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.