Psoriasisliiton koordinoima Vertaistervarit-hanke aloittaa Oulussa ja Iissä vertaisryhmät, jonka aiheena on terveyttä edistävät elintavat.

 

Iissä ryhmä aloittaa 27.10. ja kokoontuu joka tiistai klo 17-19 Nätteporissa kahdeksan viikon ajan. Viimeinen ryhmäkerta on 15.12.20

Oulussa ryhmä aloittaa 27.10. ja kokoontuu myös tiistaisin klo 18-20 Kumppanuuskeskuksessa, Kansankatu 53, Oulu. Viimeinen kerta on 15.12.20

 

Jos siis olet 40-60 vuotias (Oulussa 40-65 v.)  ja haluat kohentaa terveyttäsi, tule mukaan maksuttomaan ryhmään! Ryhmän teemoja ovat liikunta, ruoka, päihteet ja uni. Saat koulutettujen vertaisryhmäohjaajien ohjaamana tietoa ja vertaistukea elintapamuutoksen tekemiseen ja ylläpitämiseen. Ryhmäläiset pääsevät itse suunnittelemaan ryhmäkertojen sisältöä, joten ryhmätapaamiset eivät ole tylsiä luentoja, vaan täynnä kivaa tekemistä ja toimintaa.

 

Tule siis itse mukaan tai innosta ryhmään ystäväsi tai tuttavasi 😊

 

Sitovat ilmoittautumiset 22.10. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa https://www.ihimiset.fi/toimija/psoriasisliitto-vertaistervarit-hanke/