Oletko sinä kiinnostunut elintapa-teemaisen vertaisryhmän ohjaamisesta? Tule mukaan

Vertaistervarit-ohjaajakoulutukseen Ouluun

Lähipäivät ovat 23.1. ja 6.2.2021 klo 10-16. Koulutukseen sisältyy ennakko- ja välitehtävä.

Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, Oulu www.ihimiset.fi/jarjestotalo-kumppanuuskeskus/

 

Tule kysymään ja kuulemaan koulutuksesta ja vertaisryhmistä etukäteen 10.12.20 klo 17-18  verkossa. Teams-linkin saat lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 10.12. mennessä.

 

Ohjaajakoulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja ohjata vertaisryhmää toisen ohjaajan kanssa. Koulutuksessa opiskellaan ryhmän ohjaamista ja perehdytään ryhmätoiminnan teemoihin: liikunta ruoka, päihteet ja uni. Koulutuksen laajuus on 1 op.

 

Sinulla on mahdollisuus toimia vapaaehtoisena vertaisohjaajana Vertaistervarit-ryhmässä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ryhmän ohjaamisesta. Hanketyöntekijät toimivat tukenasi. Vertaisryhmät kokoontuvat kahdeksan viikon ajan kerran viikossa. Kun olet toiminut yhden vertaisryhmän ohjaajana, saat virtuaalisen Vertaistervarit-ohjaaja -merkin.

Vertaistervarit-ryhmissä osallistujat saavat vertaistukea elintapamuutoksen tekemiseen ja tietoa terveysliikunnasta, terveyttä edistävästä ruuasta sekä päihteiden ja unen vaikutuksesta hyvinvointiin. Samalla voit myös itse tehdä jonkin elintapamuutoksen sekä saada tietoa ja vertaistukea.

 

Erityisesti etsimme ohjaajia Pohjois-Pohjanmaan kunnista, joissa myös vertaisryhmät kokoontuvat: Kärsämäki, Oulainen, Pudasjärvi, Utajärvi, Vaala,  Liminka, Tyrnävä, Ii ja Oulu alueella. Ryhmät järjestetään yhteistyössä kuntien kanssa.

 

Koulutus on maksuton, matkakulut ja ruokailut korvataan koulutuksen suorittaneille.

Täytä hakemuslomake linkin kautta 17.12.20 mennessä https://webropol.com/s/vertaisohjaajakoulutus2021

Lisätietoja voit kysyä Anne Savuojalta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400 867 927 tai Mari Saukkoriipiltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0505 3216 19.

Vertaistervarit – hyvinvointia ja terveyttä edistävää vertaisryhmätoimintaa – hanke 2020-2022

www.psori.fi/psoriasisliitto/hankkeet/vertaistervarit/

www.ihimiset.fi/toimija/psoriasisliitto-vertaistervarit-hanke

Facebook

Twitter