Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 27.4 Oulun Kumppanuuskeskuksella

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Yhdistyksen hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi Merja Puolanne- Törmälä ja varapuheenjohtajaksi Kaija Järvelin

Varsinaisina jäseninä jatkavat Päivi Pesola, Mikko Järvelin ja Hilkka Vähä

Varajäseninä toimivat Aila Puolanne, Esa Harvala ja Sirpa Oja- Kaisanlahti

 

Kokouksen alussa  pääsiäisen jälkeen työnsä Anne Savuojan sijaisena aloittanut järjestösuunnittelija Senni Lappalainen esittäytyi ja kertoi Psoriasisliiton ajankohtaisista asioista

 

Uusi hallitus järjestäytyi heti vuosikokouksen jälkeen ja valitsi keskuudestaan vastuu- ja toimihenkilöt. Yhdistyksen sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi valittiin Päivi Pesola, jäsenasioidenhoitajasi Kaija Järvelinin, tiedottajaksi Merja Puolanne- Törmälän, lamppuvastaavaksi Esa Harvalan sekä liikuntavastaaviksi Merja Puolanne- Tormälän ja Hilkka Vähän

Yhdistyksen talous on kohtalaisessa kunnossa. Joudumme kuitenkin varautumaan siihen, että Stean jäsenjärjestöavustus pienenee lähitulevaisuudessa joka tulee vaikuttamaan myös yhdistyksemme toimintaan. 

Osallistumme tänä keväänä vammais- ja kansanterveystyön järjestöjen yhteiseen Pieni Ele- keräykseen kuntavaaleissa 2021. Yhdistykselle varatut keräyspaikat ovat Ympäristötalo ja Oulunlahden koulu. Tulisitko Sinä lipasvahdiksi? Ilmoittaudu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toivottavasti Korona-tilanne on jo syksyllä helpottanut ja voimme järjestää jälleen vertaistukitoimintaa, tapahtumia ja luentoja!

Ota yhteyttä jos haluat mukaan toimintaan!

 

Hallitus