Sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 26.4.2022

Tässä lyhyesti kokouksessa päätettyjä asioita

Pohjois- Pohjanmaan Psoriasisyhdistys tavoitteena on toimia psoriasista sairastavien sekä heidän perheidensä ja ystäviensä parhaaksi järjestämällä tiedollista ja vertaistuellista toimintaa asiantuntijaluentojen ja yhteisten tapahtumien kautta.  

Kokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi Merja Puolanne- Törmälä ja varapuheenjohtajaksi Kaija Järvelin (jäsenvastaava).

Hallitukseen valittiin Hilkka Vähä( liikuntavastaava), Mikko Järvelin ja Päivi Pesola ( sihteeri ja taloudenhoitaja)

Pyrimme järjestämään asiantuntijaluentoja, vertaistukitapahtumia ja virkistystoimintaa. Toimimme vapaaehtoisvoimin, joten toiminta riippuu toiminnassa mukana olevien jäsenten voimavaroista. Tästä syystä olemme iloisia jokaisesta uudesta vapaaehtoisesta toimijasta😍 

TULE MUKAAN PORUKKAAN!

Yhdistyksen toiminta ja palvelut

Valohoitolamppu 

Yhdistyksen vuosikokous päätti 26.4. 2022 kokouksessa, että koska valohoitolamppua ei ole viimevuosina vuokrattu käyttöön niin lamppu poistetaan käytöstä. Syynä muuttuneet hoitokäytännöt ja uudet biologiset lääkkeet

Jäsenten omatoimimatkojen avustus poistuu

Yhdistyksen taloudellisen tilanteen vuoksi vuosikokous 26.4 2022 päätti lopettaa matka-avustuksen jäsenille. Tällätavoin pystymme paremmin järjestämään kaikkia jäseniämme hyödyttäviä tapahtumia.

Ole yhteydessä mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat mukaan toimintaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.